Apel umanitar: Un îngeraș de doar trei anișori, Alexandra Adinaev, are nevoie disperată de sprijinul nostru. Haideți să-i redăm zâmbetul!

0

O viață frumoasă de copil curat și plin de energie s-a transformat într-un chin aproape zilnic pentru Alexandra Adinaev. În octombrie, anul trecut, fetița de 3 anișori a început să aibă dereglări de mers, tremur la mânuțe, dureri de cap și stări de vomă fără un motiv vizibil.

Medicii au constatat că are o tumoră teratoidă rabdoidă de gradul 4, un tip de cancer rar și foarte agresiv. Din acel moment, a trecut prin zeci de ședințe de radioterapie, o operație pentru hidrocefalie (lichid în cutia craniană), iar acum câteva zile a suportat și a doua ședință de chimioterapie.

Cheltuielile implicate pentru a o salva pe Alexandra sunt de neconceput pentru o mamă cu 3 copii – 46.000€. De la debutul campaniei, am reușit să strângem aproape 16.000€, deci ar mai fi nevoie de 30.000€.

Eu nu îmi permit să strâng atâția bani, mai am doi copii, doi băieți de 8, respectiv 6 ani, și trăiesc cu părinții bătrâni. Vă rog mult, ajutați-mă să-mi salvez fetița!, ne-a implorat Tatiana Adinaev.

Situația în care se află această mamă este una critică. E legată de mâini și de picioare din punct de vedere financiar și disperă la gândul că ar putea-o pierde pe Alexandra. Ar fi păcat să nu îi fim alături în această grea încercare.

Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” e o speranță în plus de supraviețuire pentru copila de 3 anișori. Împreună putem învinge din nou cancerul și putem reda bucuria într-o familie greu încercată de suferință și sărăcie. Donează și tu pentru Alexandra Adinaev!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  pacientului ADINAEV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.