Ludovic Orban vine în sprijinul primarilor PNL: Lansarea PNDL 3 este o necesitate!

0

 Preşedintele liberal, Ludovic Orban, este în favoarea pregătirii PNDL 3, un instrument de finanțare pentru comunitățile locale în vederea realizării de proiecte de apă și canalizare, drumuri, gaze, energie electrică.

„Eu sunt in legatura cu realitatea din teren. De peste 3 luni de zile le spun colegilor si din partid si din coalitie ca trebuie sa pregatim viitorul PNDL. Acum stim ce se poate finanta din PNRR, stim foarte clar pe POR ce se poate finanta si in mod evident orice alte investitii in mod special drumuri, gaz, apa, canal, o comunitate ca sa se dezvolte are nevoie de aceasta infrastructura.

Ce nu putem finanta cu fonduri europene prindem in PNDL (…) Este o necesitate lansarea unui nou PNDL, PNDL 3, pentru ca toate comunitatile locale, in speciale cele sarace, ca sa aiba o sansa le dezvoltare, au nevoie de infrastructura, ca nu vine nimeni sa investeasca intr-o comunitate unde nu ai curent electric, apa, asfalt, gaz”, a declarat Orban.

Consiliul Naţional va decide cu privire la declanşarea procedurilor pentru alegeri la toate nivelurile partidului. Biroul Executiv a decis să propună pentru congres data de 25 septembrie şi participarea a 5.000 de delegaţi.

”Congresul nu înseamnă doar alegerea conducerii naţionale, înseamnă alegerea conducerilor la toate nivelurile din partid”, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.