Victor Ponta îl desființează pe premierul Cîțu pe tema amânării majorării alocațiilor

Share:
Liderul Pro România, Victor Ponta, demontează afirmațiile premierului Cîțu pe tema amânării majorării alocațiilor.
„Imi pare rau – dar nu cred ca am auzit vreodata ceva mai gresit decat ce a spus azi Premierul Citu :
1. Reducerea deficitului nu este deloc “un efort la care trebuie sa participe” copiii prin taierea alocatiei – copiii nostri o sa plateasca deficitul ( datoria) pe care o face acum Dl Citu prin masuri gresite !
2. Nu este adevarat ca “participam toti” ! Cei care nu au copii nu participa – asa cum nu participa cei care ( cum sunt eu si familia mea) au venituri suficiente si nu depind de alocatie . In realitatea singurii afectati direct sunt exact cei care aveau mai multa nevoie – copiii din familiile cu venituri mici!
3. Reducerea alocatiilor ( si, in general, a banilor investiti in educatia si pregatirea copiilor) inseamna un handicap pe viitor pentru copiii romani – diferentele fata de alte tari si fata de cei din familiile cu venituri mari vor creste / vor ajunge adulti si vor avea ca singura dorinta sa plece in alta tara decat in Romania care nu a avut bani pentru ei – vor muncii pe salarii mai mici si vor platii taxe mai mici – deci pierdem toti!
4. Banii de alocatii se intorc imediat im economia romaneasca ( nu se cumpara masini straine si nici vacante in strainatate din alocatii) – economic alocatiile ajuta relansarea firmelor mici si mijlocii !
Din pacate NU “ participam toti la reducerea deficitului” – doar “participam toti” la distrugerea viitorului copiilor si tinerilor in Romania!
PS – ce mult mi-a placut ziua de 1 Iunie 2015 cand Presedintele Iohannis a invitat copii la Cotroceni si a promulgat legea de dublare a alocatiilor/ mai ales ca avusesem cu doua zile inainte sedinta de Guvern prin care alocasem toti banii necesari! Ce vremuri ! Nicio fapta buna nu ramane nepedespita in Romania „, a precizat, pe pagian de Facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.