Premierul Cîțu, o nouă provocare pentru social-democrați: „Ciolacu, Grindeanu, Firea și ceilalți pesediști să se implice în campania de vaccinare!”

0

Premierul Florin Cîțu lansează o nouă provocare pentru social-democrați de a se implica în campania de vaccinare anti-COVID-19. Este a doua oară când premierul le reproșează celor din Opoziție că stau pe margine și critică acțiunile Guvernului legate de vaccinarea anti-COVID-19 dar nu se implică în campanie.

Premierul Florin Cîțu a spus că în campania de vaccinare nu s-au implicat decât reprezentanții din teritoriu ai partidelor de la guvernare.

„Lupta este să ducem vaccinul în zona rurală. Soluțiile sunt la primari, la președinții de consilii județene, la prefecți. Nu pot să nu observ că doar primarii PNL și UDMR se implică și mai puțin liderii din Opoziție”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a mai spus că este mulțumit de felul în care a mers campania de vaccinare, dar activitatea trebuie să fie accelerată.

„Campania de vaccinare avea un scop clar, de a învinge pandemia. Dacă mă uit la acest indicator – Bucureşti are peste 50% dintre persoanele eligibile vaccinate, Clujul e aproape – da, este un succes. (…) Avem nişte indicatori că această campanie de vaccinare a funcţionat. În acelaşi timp, e adevărat, că, pentru a avea succesul suprem, trebuie să accelerăm lucrurile”, a precizat șeful Guvernului.

În același timp, Florin Cîțu i-a provocat din nou pe liderii din Opoziție – PSD să se implice în campania de vaccinare.

„Eu, până astăzi, nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să meargă într-un centru de vaccinare să susțină campania, nici pe Sorin Grindeanu sau cine mai e în conducere, doamna Gabriela Firea. Deci nu i-am văzut să meargă și să susțină public această campanie de vaccinare. Și nu înțeleg de ce, pentru că această campanie de vaccinare este a noastră a tuturor, pentru revenirea la normalitate a întregii Românii, nu doar a PNL sau a partidelor de la guvernare”, a declarat Florin Cîțu.

„De fiecare dată voi ridica această provocare pentru liderii de opinie a social-democraților să vină să susțină această campanie de vaccinare public”, a mai declarat Florin Cîțu, vineri, 11 iunie, în timpul vizitei la Zalău.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.