Liberalul Sebastian Burduja: „Romania se va ridica prin unitate, nu în dezbinare. Prin noi înșine și prin noi toți împreună!”

Share:

Fără o clasă politică reformată, dornică să modernizeze România și să pună, implicit, interesul național mai presus de jocuri și mize politice mărunte, fie ele de partid sau personale, nimic nu se va schimba în direcția dorită de fiecare dintre noi.

Prea mult dispreț la adresa românilor, prea multe războaie politice, prea multe intrigi de partid, prea multe orgolii… Consecințele au fost, în ultimii 32 de ani, pe măsură, iar milioanele de români au obosit, din păcate, să mai aștepte, să mai spere…

Din fericire, la ultimele alegeri legislative, în Parlament au intrat și tineri bine pregătiți, școliți la instituții de învățământ de top la nivel mondial, care au o altă viziune asupra politicii, asupra actului de guvernare, asupra relației stat-cetățean.

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a demonstrat în doar șase luni de la preluarea mandatului de deputat că transparența, implicarea și respectul față de cei care l-au trimis în Parlament, sunt prioritare.

“Numai când facem binele dobândim ceva ce răii nu pot avea: liniștea si pacea – bunurile supreme” (Nicolae Steinhardt)

La urma urmei, despre asta e vorba. Dincolo de rafalele de ură și de lamentări la ordinea zilei, tot mai prezente în politica unor oameni mici, ramân faptele. Și rămânem noi cu conștiința noastră. Testul oglinzii bate tot.

Continui sa cred, cu tot riscul sa fiu încadrat la categoria “naivilor idealiști”, ca Romania se va ridica prin unitate, nu in dezbinare. Prin noi înșine și prin noi toți împreună. Și prin adevăr, care este invincibil. E doar o chestiune de timp”, a precizat pe pagina de Facebook, deputatul PNL, Sebastian Burduja.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.