Apel umanitar: Alexandru Motricală, un adolescent de 12 ani, are nevoie de sprijinul nostru. Împreună îi putem salva viața!

Numai mamă să nu fii când auzi despre fiul tău că are cancer. Cu atât mai mult cu cât oricum se confrunta și cu alte probleme de sănătate…

Pentru Svetlana Motricală, vestea a venit ca un trăsnet. Până de curând, Alexandru, băiatul ei de 12 ani, era doar hipoacuzic, dar asta nu l-a oprit să fie vesel și să-și trăiască optimist copilăria. Din păcate, în ultimele două luni zâmbetul a dispărut de pe fața copilului pe măsură ce durerile care i-au apărut la una dintre mâini s-au întețit.

Inițial, medicii i-au spus că ar fi o traumă de la efort fizic, dar după nopți întregi nedormite și multe analize a fost depistată o tumoră malignă. Alexandru a fost diagnosticat cu Sarcom Ewing, o formă rară de cancer osos.

Formațiunea este agresivă, se extinde rapid și îi pune în pericol mâna și chiar viața băiatului, iar mama este pur și simplu disperată din cauza sărăciei, care o împiedică să-și salveze copilul.

Operația costă 57.511 de euro, iar femeia divorțată și fără loc de muncă trăiește momentan, alături de fiul ei, doar din alocația de invaliditate a lui Alexandru, adică din aproape 50 de euro.

Am strâns, cu ajutorul unui site de caritate doar 19000 de Euro Sunt disperată! El este unicul meu copilaș! Este nevoie urgent de tratament. Vă rugăm foarte mult să ne ajutați să își recapete zâmbetul și să își păstreze viața! Știu că pe Pământ este foarte multă lume bună și săritoare la nevoie… Foarte mult sperăm la ajutorul vostru, ne-a scris Svetlana Motricală.

Alexandru Motricală are nevoie urgentă de sprijinul nostru. Doar împreună îl putem salva pe acest băiat de la o soartă cruntă. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îl poate scoate pe copil din ghearele cancerului. Haideți să ajutăm o mamă amărâtă să-și recapete bucuria, să iasă din deznădejdea provocată de această turnură nefericită a vieții! Orice sumă contează!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  pacientului MOTRICALA.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.