CNN: Joe Biden s-a întâlnit separat la summitul NATO cu Klaus Iohannis și cu președinții Poloniei şi ţărilor baltice

1

Preşedintele SUA, Joseph Biden, s-a întâlnit luni, cu ocazia summitului NATO de la Bruxelles, cu liderii din România, Polonia, Lituania, Letonia şi Estonia, afirmă un oficial de la Washington citat de postul CNN, potrivit Mediafax.

Conform oficialului citat, discuţiile preşedintelui Joseph Biden cu preşedintele Klaus Iohannis, cu preşedintele Poloniei, Andrej Duda, şi cu liderii ţărilor baltice s-au concentrat în principal pe contracararea acţiunilor Rusiei şi Chinei.

Joseph Biden a comunicat că vrea „o relaţie stabilă şi constructivă cu Rusia, dar va reacţiona la activităţile negative ale Moscovei”.

În discuţiile cu preşedinţii României şi Poloniei, Joseph Biden a abordat agenda viitoarei întrevederi cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi a reafirmat angajamentul de a contracara „ameninţările generate de Rusia”, precizează oficialul de la Washington citat de CNN.

Pe agenda discuţiilor lui Joseph Biden cu liderii din România, Polonia şi ţările baltice a fost şi criza din Belarus.

Citește și
1 Comentariu
  1. Angela Rodeanu spune

    Ma bucur de atenția pe care a primit-o Președintele Johannis la summit-ul NATO, din partea lui John Biden.
    Acest Aur(gablonț) ar face bine, nu am nimic împotriva, să ne scape de unii politicianiști (printre care sunt și ei) care nu au calități nici profesionale nici morale de a rezolva și a decide viitorul unei țări

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.