Cristian Diaconescu respinge varianta marginalizării lui Traian Băsescu: Poate reveni, dacă dorește, în funcția de președinte de onoare al PMP!

Share:

Traian Băsescu nu mai este preşedinte de onoare al PMP, iar funcţia este liberă, declară actualul lider al formaţiunii, Cristian Diaconescu, care a preluat conducerea partidului de la Eugen Tomac, după eşecul de la alegerile parlamentare, când nu s-a atins pragul electoral.

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a retras în 2018 de la conducerea Partidului Mişcarea Populară, funcţia fiind preluată de Eugen Tomac, care a condus formaţiunea până în 2020, când aceasta nu a reuşit să atingă pragul electoral.

„Nu, avem în statutul aprobat la congres funcţia de preşedinte de onoare care a fost ocupată de Traian Băsescu. Dacă domnul Traian Băsescu doreşte să se reîntoarcă, sigur”, a spus la DC News Cristian Diaconescu, întrebat dacă PMP l-a marginalizat pe Traian Băsescu.

La întrebarea directă dacă Traian Băsescu nu şi-a făcut cunoscută dorinţa de a deveni preşedinte de onoare a partidului, liderul PMP a răspuns: „Nu. Funcţia este liberă”.

PMP a fost creat la iniţiativa fostului preşedinte al statului, Traian Băsescu, după ce susţinătorii săi au părăsit Partidul Democrat Liberal.

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a retras în 2018 de la conducerea Partidului Mişcarea Populară. El a primit titlul de preşedinte de onoare al acestui partid la congresul extraordinar care l-a ales pe Eugen Tomac lider al formaţiunii.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    @ Dacă vaccinarea încearcă să ascundă și abuzuri și fraude la imunitatea și sănătatea publică și să amâne unele „deconturi” în scopul unor „recuperări” ulterioare , din „contribuții publice” , nespecifice însă economiilor de piață și societăților capitaliste de nivele avansate, ?
    & Dacă sunteți de părere că într-o societate modernă, dezvoltată durabil , nu ar fi necesar pentru populație să se vaccineze, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.