Ludovic Orban demontează campania de dezinformare marca PSD privind PNRR!

0

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a acuzat luni Partidul Social Democrat de o „campanie de dezinformare” în ceea ce priveşte Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, subliniind că documentul nu a fost respins de Comisia Europeană, ci „este într-o analiză publică şi într-un proces continuu de adaptare şi îmbunătăţire”.

„Aş vrea să repet foarte clar pentru a elimina orice greşeală de percepţie publică datorată campaniei de dezinformare dusă de PSD. PNRR nu numai că nu a fost respins, ci este într-o analiză şi într-un proces continuu de adaptare şi îmbunătăţire, astfel încât să corespundă exigenţelor stabilite la nivelul Comisiei Europene. Guvernul este implicat în aceste negocieri (…) cu Comisia Europeană şi va efectua toate acele corecţii, acele îmbunătăţiri, acele modificări care sunt solicitate, astfel încât PNRR să fie aprobat la nivelul UE”, a precizat Ludovic Orban, după şedinţa conducerii PNL.

Ludovic Orban a adăugat că sunt şi puncte de vedere ale ţării noastre de care trebuie să se ţină cont.

„Sigur că avem şi noi anumite puncte de vedere pe care le exprimăm şi de care considerăm că trebuie să se ţină cont”, a spus Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.