PNL Sector 1: Singura soluție pentru a ieși din criza gunoaielor este să ne așezăm și să discutăm cu toate cărțile pe masă

0

Pentru rezolvarea crizei gunoaielor, PNL Sector 1 propune o întâlnire deschisă şi constituirea unui grup de lucru de urgenţă, mâine, 15 iunie, la ora 16,00, în sala de Consiliu de la Primăria Sectorului 1. La această întâlnire au fost invitate toate instituțiile avizate pe subiect și părțile implicate: Prefectura Bucureşti, Garda de Mediu, ANRSC, ministerul Mediului, primarul Sectorului 1, consilierii locali, consilierii generali, parlamentarii de Bucureşti, jurnaliştii, societatea civilă etc. 

Acest grup de lucru va avea ca temă să realizeze un raport și să prezinte opiniei publice toate datele și soluțiile identificate, în mod pe deplin transparent.

„Singura modalitate în care vom rezolva această situaţie este să ne aşezăm la masă şi să discutăm cu toate cărţile de faţă, altfel lucrurile vor degenera de la o zi la alta şi vom ajunge într-o situaţie fără ieşire.

PNL este de partea cetățenilor sectorului 1. Nu ne interesează răfuielile publice, ci aerul pe care îl respiră bucureștenii și protecția sănătății lor. Sunt mai multe soluții pentru a reduce cheltuielile cu serviciul de salubrizare, respectiv pentru controlul calității prestațiilor. De opt luni de zile ele nu au fost aplicate de aparatul primarului, deși noi le-am prezentat si solicitat public”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1, într-o conferință de presă organizată la sediul filialei.

În cadrul conferinței, Ramona Porumb, viceprimar PNL Sector 1, și echipa de consilieri (Adrian Oianu, Daniel Ciungu, Dan Podaru și Dinu Gheorghe) au prezentat o serie de informații privind situația gunoaielor din sectorul 1, evoluția evenimentelor în timp, precum și propriile evaluări din cadrul activității din Primărie și Consiliul Local.

Conferința poate fi urmărită integral aici: https://www.facebook.com/PNLSectorul1/videos/1032788747467263

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.