Gabriela Firea, revoltată: Ludovic Orban este de vină pentru situaţia dezastruoasă din Bucureşti!

0

Gabriela Firea susţine că Ludovic Orban este de vină pentru situaţia dezastruoasă din Bucureşti, precizând că el „este autorul moral al coaliţiei monstruoase”.

Fostul primar spune că dacă în timpul mandatului său ar fi existat astfel de probleme în Bucureşti, oamenii ar fi ieşit în stradă, sau s-ar fi trezit cu ei în faţa casei sale.

”Eu i-aș întreba pe fidelii domnului Orban dacă nu se simt cumva și ei responsabili pentru ceea ce se întâmplă în București, pentru că domnul Orban este autorul moral al acestei coaliții monstruoase în Capitală și care nu reprezintă electoratul din Capitală, și anume o alianță forțată și chinuită între PNL și USR PLUS, doar pentru a câștiga aceste primării, nu și pentru a face treabă pentru cetățeni.

Din păcate, PNL va pierde puncte importante în Capitală tocmai pentru că a vrut puterea cu tot dinadinsul, dar s-a văzut că nu pentru a oferi soluții pentru Capitală. Este un oraș mare, european, cu multe probleme structurale, greu, dar niciodată nu s-a întâmplat ceea ce se petrece acum. Au fost atâția primari și după Revoluție și înainte de Revoluție, am fost și eu în ultimii patru ani. În ciuda oricăror disensiuni politice și a oricăror constrângeri bugetare, serviciile de utilitate publică au avut continuitate, pentru că ele sunt protejate de Legea infrastructurii critice. Vorbim aici de apă, de canalizare, de salubritate, de termoficare.

Dacă în timpul mandatului meu ar fi fost o zi situația actuală, care este deja de câteva săptămâni, eu vă spun că ar fi fost meeting în Piața Victoriei, ar fi fost meeting în fața Primăriei, ar fi venit peste mine în casă să mă scoată cu forța, spunând că este inacceptabil. Votanții care acum tac. Tac și consideră că este ceva normal să fie întreaga populație pusă în pericol. Acest argument că sunt niște probleme cu contractul de salubritate de la Sectorul 1 nu stă în picioare nicăieri în lume. Dacă primăria, prin Consiliul Local, sau noul primar doreau să rezilieze acest contract, trebuiau să urmeze calea legală, dar asigurând, în paralel, serviciul de utilitate publică”, a spus senatorul PSD, potrivit Antena 3.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.