Senatorul PNL, Alina Gorghiu: „Ludovic Orban a pierdut alegerile, trebuie să plece”

0

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, nu l-a menajat deloc marţi seară pe Ludovic Orban în perspectiva alegerilor la şefia PNL din luna septembrie.

Alina Gorghiu îşi arată din nou susţinerea pentru premierul Cîţu. Lupta pentru putere în PNL nu se mai duce cu mănuşi de când cei doi lideri, Ludovic Orban şi Florin Cîţu, şi-a anunţat oficial candidaturile. Tot mai mulţi „soldaţi” din tabăra actualului preşedinte se aliniază frumos în spatele noului favorit, căruia îi jură credinţă folosind cuvinte deloc frumoase la adresa lui Orban.

„Este nevoie de o schimbare a conducerii PNL. Partidul trebuie să se primenească. Principalul motiv pentru care trebuie schimbat liderul este faptul că, în decembrie anul trecut, PNL a pierdut alegerile.

Dacă vă uitați pe cifre, în 2020 am luat maxim 70.000 mai mult ca în 2016. Florin Cîțu este un personaj care a confirmat în domeniul economic, a fost în echipa care a guvernat într-o perioadă dificilă. Nu a făcut nici un secret din parteriatul cu președintele Klaus Iohannis”, a spus Alina Gorghiu marţi seară.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.