Ludovic Orban îl pune la punct pe Florin Cîțu: „Candidatul oficial la funcţia de prim-ministru al PNL în campania electorală am fost eu!”

0

Ludovic Orban l-a pus la punct pe Florin Cîțu, care a declarat că a convins o Românie întreagă să fie premier. „Candidatul oficial la funcţia de prim-ministru al PNL în campania electorală am fost eu”, a transmis Orban, prcizând, de asemenea, că negocierile pentru formarea coaliţiei au fost conduse tot de eu.

Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Brăila, ce părere are despre afirmaţia premierului Florin Cîţu care a declarat că a reuşit să convingă o României să fie prim-ministru şi crede că nu îi va fi greu cu membrii PNL pentru a ales preşedinte al partidului.

„Candidatul oficial la funcţia de prim-ministru al PNL în campania electorală am fost eu.

La negocieri, după prima formă a mandatului, că prima formă a mandatului a fost Florin Cîţu premier şi Ludovic Orban preşedintele Camerei Deputaţilor, am flexibilizat mandatul după un blocaj de şase zile, cu a doua variantă Ludovic Orban premier şi Florin Cîţu preşedintele Senatului şi asta a deblocat negocierile, dar până la urmă decizia, preferinţa pentru Florin Cîţu, între mine şi Florin Cîţu pentru poziţia de premier, preferinţa a fost manifestată de partenerii de coaliţie de la USR-PLUS la momentul respectiv. Iar până una alta, negocierile au fost conduse de mine.

Negocierile de formare a acestei coaliţii au fost conduse de preşedintele PNL, adică de mine”, a afirmat Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.