Marcel Vela și PNL Caraș-Severin îl susțin pe Ludovic Orban în cursa pentru șefia PNL: „A condus România în cel mai dramatic an!”

Share:

Marcel Vela, preşedinte al PNL Caraş-Severin, a anunţat sâmbătă că îl susţine pe Ludovic Orban în cursa pentru şefia PNL. Liberalii îşi aleg noua conducere a partidului la congresul desfăşurat pe 25 septembrie.

Marcel Vela, fost ministru de Interne, a afirmat că atât el, cât şi organizaţia PNL Caraş-Severin, vor fi alături de Ludovic Orban pentru a câştiga un nou mandat.

„Şi eu ca preşedinte, sunt alături de domnia sa, în echipa sa şi filiala şi-a manifestat, aşa cum ştiţi că şi în luna martie am votat în biroul judeţean susţinerea candidaturii domnului Ludovic Orban ca şi în viitor la competiţia din luna septembrie să fim alături de domnia sa.

Argumentele sunt foarte multe, pot spune în câteva cuvinte doar că a dovedit ca premier în cel mai dramatic an al României de după cel de-al doilea război mondial că a avut curajul şi priceperea să guverneze România şi să salveze vieţi. O spun în cunoştinţă de cauză şi nu doresc să intru în argumente, în probe, în motive, o ştiţi cu toţii”, a declarat Marcel Vela.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.