Apel umanitar: Un băiețel de 11 ani, Eduard Radu, are nevoie de susținerea noastră. Haideți să-i salvăm viața!

0

Când ești copil, joaca și prietenii sunt poate cele mai importante lucruri din viață. Totul e senin, plin de oportunități, de dorințe frumoase, de visuri de creștere. Când ești copil, totul pare posibil.

E posibil, oare, să fii ajutat cu o sumă prea mare pentru veniturile părinților tăi, astfel încât să nu pierzi totul din cauza unei boli cumplite? E posibil să strângi 21.000 de euro pentru tratamentul și recuperarea de care ai nevoie pentru a face față cumplitului diagnostic de distrofie musculară?

Asta se întreabă Eduard Radu în fiecare zi în care speră că oameni cu suflet îi vor fi alături în lupta în care l-a aruncat viața din ziua în care a aflat că riscă să își petreacă tot restul vieții într-un scaun cu rotile.

Dosarul lui medical a fost acceptat la Spitalul „Sant Joan de Déu” din Barcelona, unde poate beneficia de un set de proceduri avansate de recuperare, astfel încât să nu ajungă imobilizat la pat.

Din nefericire, părinții băiatului, Casian și Vasilica Radu, nu au cum să strângă cei 21.000 de euro, ea fiind asistent personal, iar el… șofer. Amândoi fac apel la fiecare dintre noi, cei care înțelegem durerea prin care trec și dorința maximă de a-și ajuta copilul să nu sufere.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna mai puțin chin pentru băiețelul de 11 ani, orice sumă îi poate oferi mai mult timp pentru a se bucura de copilărie, înainte ca boala să-l maturizeze forțat și să-i umple sufletul de amărăciune.

Eduard are nevoie de noi!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  pacientului RADU

P.S. Vă invit să citiți povestea Asociației Salvează o inimă aici

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.