Clotilde Armand reacționează la soluțiile lui Ilie Bolojan: „Trebuie să reușim să reconstruim acest sector distrus de cei din urma noastră!”

0

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a reacționat duminica, după ce președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a explicat că pentru a rezolva problema cu gunoaiele e nevoie de o renegociere de contract cu firma de salubrizare ori o reziliere.

Clotilde Armand a avut o reacție duminica, după ce președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a explicat că pentru a rezolva problema cu gunoaiele e nevoie de o renegociere de contract cu firma de salubrizare ori o reziliere.

„Iată încă o dovadă că suntem pe drumul cel bun. Nu o spun eu, o spune dl. Bolojan. Și are același punct de vedere ca mine. Sper să audă acum toți colegii liberali care au ales să mă denigreze și n-au înțeles problema de fond în această criză. Dragi colegi liberali din Sectorul 1, facem administrație și nu politică.

Trebuie să reușim să reconstruim acest sector distrus de cei din urma noastră. Știu că este dificil și multe firme de partid care erau abonate până acum la banii publici fac presiuni. Însă interesul comunității este deasupra politicului și doar el trebuie să ne guverneze”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.