Diana Șoșoacă pune tunurile pe Raed Arafat în „cazul pilotului Adrian Cernea”: „Nici la acest moment nu e în stare să-şi dea demisia. Nu are pic de demnitate şi onoare!”

0

Diana Şoşoacă, senatoarea exclusă din grupul AUR, l-a criticat în termeni duri pe Raed Arafat, după ce şeful DSU a spus că salvatorii nu au putut interveni în cazul accidentului în care a murit pilotul Adrian Cernea din cauza zonei greu accesibile.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Diana Şoşoacă a declarat că declaraţiile lui Raed Arafat „arată incompetenţa crasă pe care acest om o afişează”.

„Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul. Nici la acest moment nu e în stare să-şi dea demisia, ceea ce înseamnă că nu are pic de demnitate şi onoare.

E inacceptabil că o astfel de persoană, că om nu poţi fi, să nu ai pic de inflexiune a vocii când vorbeşti de vieţi pierdute. Raed Arafat are salariu platit inclusiv de acest om care şi-a pierdut viaţa”, a declarat Diana Şoşoacă, în direct la România TV.

„O infatuare şi o îngâmfare care nu îi arată decât incompetenţa, egocentrismul şi autoidolatria de care dă dovadă.

Acest Guvern şi acest preşedinte nu dau dovadă decât că probabil sunt nişte servicii secrete externe care îl impun pe Raed Arafat în funcţia de şef DSU”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Senatoarea exclusă din grupul AUR a reacţionat după ce dr. Raed Arafat, şeful DSU, a explicat că misiunea salvatorilor în cazul accidentului în care a murit pilotul Adrian Cernea a fost îngreunată din cauza zonei greu accesibile, iar „în astfel de situaţii nu poate nimeni să aibă pretenţia că echipele să ajungă în 5 minute.

„Maşina a intrat în râu. Maşina s-a răsturnat, una a putut să iasă, alta nu, sau poate a încercat să iasă şi a luat-o apa.

Accesul e greu pe aceste drumuri. Nu putem să trimitem maşini de pompieri de mare gabarit. S-au trimis Atv-uri. Zona e greu accesibilă. Ştiu că echipa de la Bacău care a plecat când au plecat, colegii de la pompieri unii au mers pe jos distanţe mari, din două județe cine ajunge mai repede.

În astfel de situații nu poate nimeni sa aibă pretenţia ca echipele să ajungă în 5 minute, când îţi asumi în astfel de vreme iți asumi”, a spus Raed Arafat, despre intervenţia de la Slănic Moldova.

Lucian Bode, ministrul de Interne, a anunţat că a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în urma morţii pilotului Adrian Cernea, după ce maşina acestuia a fost luată de viitură în timpul unui concurs de off-road în Bacău.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.