Marcel Ciolacu îl ironizează pe premierul Cîțu

0

Marcel Ciolacu l-a criticat pe Florin Cîţu pe motiv că nu a ieşit pe teren pentru a coordona intervenţia autorităţilor de salvare a oamenilor afectaţi de inundaţii. De asemenea, preşedintele PSD susţine că premierul „nu s-a deranjat din mini-vacanța de Rusalii”, însă a primit o lecţie de geografie din partea subordonaţilor săi.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a semnalat o gafă pe care ar fi făcut-o Florin Cîţu în timpul videoconferinţei online pe care a avut-o duminică cu prefecţii pe tema inundaţiilor.

„OPRIȚI INUNDAȚIILE! CĂCI NU ȘTIU UNDE MĂ AFLU!” – poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîțu!
În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenția autorităților județene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi….la o lecție de geografie. Primită de la subordonații săi!

Cîțu a mutat localitatea vrânceană Biliești… printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!
În videoconferința cu prefecții din țară, premierul a citit foile ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate – de la nivelul funcției pe care #NEALES o ocupă – unde sunt zonele afectate.
Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîțu. Și notați !

Localitatea Biliești este în județul Vrancea și a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape.
Localitatea Biliești este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîțu”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

„Este clar tuturor acum de ce premierul nu s-a deranjat din mini-vacanța de Rusalii, să iasă să ajute sinistrații. S-ar fi pierdut pe drum, printre șuvoaie! Sub greutatea funcției, nici cu degetul nu își găsește drumul pe harta României!

P.S. În loc să-i ascundă greșelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declarațiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinței cu prefecții. Dar asta nu schimbă realitatea!”, a mai precizat liderul social-democrat.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.