Orban își impune punctul de vedere (și) în filialele Brăila și Galați. Susținătorii lui Cîțu, înfrângere majoră!

1

Tabara Cîțu a suferit o înfrângere majoră la alegerile de azi din Sud-Est! Susținătorul lui Florin Cîțu de la Brăila a fost umilit la alegerile din municipiu. Susținătorii lui Cîțu – Boboc și Dobre și-au retras candidații la alegerile interne de la Brăila și Galați.

Victoria a fost exclamată de deputatul Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL și membru în Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaților. Acesta i-a felicitat pe câștigătorii acestor alegeri: Cătălin Canciu la Brăila, Alex Șerban la Galați și Septimiu Bourceanu la Constanța.

„Alegeri municipale interne foarte importante azi pentru PNL în Regiunea Sud-Est, la Brăila, Galați și Constanța, din care echipa PNL iese mai învingătoare.

Îi felicit pe câștigătorii acestor alegeri, pe Cătălin Canciu la Brăila, pe care l-am susținut azi cu toată convingerea, pe Alex Șerban la Galați, pe care l-am felicitat personal după victorie și pe Septimiu Bourceanu la Constanța, pe care îl felicit cu această ocazie!
După întâlnirile si discuțiile de ieri de la Vrancea și Buzău și după rezultatul alegerilor municipale de astăzi de la Brăila, Galați si Constanța, mă întorc la București mai încrezător și mai optimist că Partidul National Liberal va ieși învingător din această competiție, mai întărit și mai determinat în lupta cu adevărații noștri adversari politici de la PSD, așa cum am reușit să demonstrăm in toate bătăliile politice purtate cu Ludovic Orban, președinte PNL.
Practic, la alegerile de astăzi din Regiunea Sud-Est, #EchipaOrban a invins fără drept apel contracandidatii prezenți sau care fie s-au retras ori nu s-au mai inscris pentru a evita o înfrângere evidentă.

Mă bucur in mod special pentru candidatul Catalin Canciu de la Brăila care a câștigat cu 94% din voturile membrilor organizației municipale și alături de care am fost astăzi să-l susținem împreună cu colegul deputat Cristian Barbu. Urmează alegerile județene din Brăila, unde sunt convins că tânărul deputat Alexandru Popa va câștiga la fel de detașat și care, împreună cu Catalin Canciu și cu noua echipă de conducere a filialei vor declanșa Revolutia Liberală de la Brăila”, a transmis Ionel Dancă.

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    @ De când Laika a devenit primul cosmonaut și Grivei a obținut un loc important în politica românească, în aceste vremuri liberalii propunând și susținând „guvernul Cuțu”, vremuri când populația se tratează cu vaccinare și Ivermectină , astfel încât și Grivei să participe la decizii politice și medicale, asigurându-se astfel și egalitatea de vaccinare între căței și decidenții politici, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.