Eforturile primarului general, Nicușor Dan, dau rezultate. Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor de stat pentru sectorul cultural independent din București!

0
Primarul general, Nicușor Dan, salută aprobarea de către Comisia Europeană a schemei de ajutor de stat pentru sectorul cultural independent din București. 
„Salut aprobarea de către Comisia Europeană a schemei de ajutor de stat pentru sectorul cultural independent din București. Reamintesc că am decis să oferim acestui sector, care a fost afectat în contextul epidemiei COVID-19, un ajutor total de 3 milioane de lei, din bugetul Primăriei Capitalei, ca măsură de susținere a redresării.
Așa cum am menționat în urmă cu două luni de zile, e vorba de granturi cu valoare maximă de 75.000 de lei pe beneficiar, din care se vor putea plăti chirii, utilități, salarii și contribuții salariale la stat.
Acum, odată ce avem acordul Comisiei Europene, putem pune în aplicare foarte rapid această schemă de ajutor. Revenim cu informații privind termenele și procedurile de depunere a dosarelor”, a precizat, pe pagina de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.