Liderii Coaliție dau lovitura de grație PSD: „Parlamentarii din coaliţie vor fi prezenţi la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, dar nu vor vota!”

1

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat că parlamentarii din coaliţie vor fi prezenţi la moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîţu, dar nu vor vota.

„Şi la nivelul coaliţiei şi în partid am luat decizia la moţiunea de cenzură să fim prezenţi şi să nu votăm, astfel încât să arătăm lipsa de majoritate şi gratuitatea acestui demers politicianist al PSD”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la Parlament.

Întrebat dacă are garanţia că toţi parlamentarii PNL nu vor vota la moţiunea de cenzură, Ludovic Orban a răspuns: „100%. Am încredere în parlamentarii PNL. Am luat decizia de a fi prezenţi şi de a nu vota moţiunea, decizie care e luată la nivelul coaliţiei şi am totala convingere că niciun parlamentar din cadrul coaliţiei majoritare, indiferent că e parlamentar al PNL, al USR-PLUS, al UDMR sau din grupul minorităţilor nu va vota moţiunea”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că moţiunea de cenzură va fi depusă probabil miercuri, „urmând să fie votată săptămâna următoare, să ne încadrăm în termen, în această sesiune”.

Liderul social-democrat este de părere că sunt şanse mari ca moţiunea de cenzură a social-democraţilor să treacă, pentru că Guvernul Cîţu este unul „ineficient”, iar direcţia în care merge acesta este una „greşită”, precizând totodată că sunt semnale ca moţiunea să fie votată şi de parlamentari de la putere.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Vio spune

    Ciolanu inca viseaza cai verzi pe pereti . Crapa fierea in ei cand vad ca li s -a taiat robinetul de furat bani europeni . De aia o tin tot in motiuni chiar ridicole !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.