Ludovic Orban, mesaj pentru membrii PNL: Efortul fiecăruia dintre voi a dus PNL, acolo unde merită, în fruntea politicii românești!

0

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost, duminică, la Hunedoara pentru a susține candidații partidului pentru alegerile interne. „Avem candidați puternici, oameni serioși, cu proiecte de dezvoltare a comunităților locale foarte solide și realiste”, a spus președintele PNL.

„Am fost astăzi în județul Hunedoara, pentru a-i susține pe candidații noștri liberali la alegerile locale parțiale din 27 iunie, din localitățile Sarmizegetusa, Romos și Burjuc.

Avem candidați puternici, oameni serioși, cu proiecte de dezvoltare a comunităților locale foarte solide și realiste. Câștigarea celor trei primării din județul Hunedoara de către Partidul Național Liberal reprezintă garanția creșterii calității vieții cetățenilor în aceste comunități.

Am vizitat cu acest prilej și Liceul Tehnologic Agricol Alexandru Borza din Geoagiu, cu specific agricol și cu o tradiție îndelungată, care pregătește specialiști în agricultură, un domeniu extrem de important pentru țara noastră.

Pentru mine, Organizația PNL Hunedoara, indiferent cine a fost președinte de-a lungul timpului, mi-a fost extrem de apropiată. Am venit mereu aici, în campaniile electorale importante, îi cunosc pe toți primarii PNL din Hunedoara și pe toți liberalii care se bat pentru promovarea partidului nostru în acest județ.

Efortul fiecărui membru a adus Partidul Național Liberal acolo unde merită, în fruntea politicii românești, și le mulțumesc tuturor pentru implicare și devotament!”, a transmis Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.