Marius Măldărășanu, noul antrenor de la Hermannstadt. Obiectivul: promovarea în Liga I!

Share:

Tehnicianul Marius Măldărăşanu, noul antrenor al formaţiei FC Hermannstadt, a declarat că din punctul său de vedere obiectivul nu poate fi decât unul, promovarea în Liga I la fotbal la finalul sezonului următor.

„Oferta a venit din partea lui Dani Coman (n.r. – noul preşedinte al grupării sibiene), iar acest lucru a contat foarte mult pentru mine. La fel de mult am ţinut cont şi de proiectul la care s-au gândit cei de aici, fiind unul propice pentru antrenorii care îşi doresc să facă performanţă. Voi aborda această provocare cu încredere şi cu o dorinţă foarte mare de a reuşi. Vreau să îi felicit pe cei de aici pentru modul în care s-au reorganizat. Noi, ca staff, lucrăm împreună cu conducerea ca să facem un lot competitiv. Uşor-uşor vom regla totul. Nu există în discuţie decât un singur obiectiv, adică promovarea. Nu aş fi venit pentru altceva. Sunt un antrenor tânăr, îmi doresc provocări. Am refuzat în timp alte propuneri, fiindcă am vrut să-mi iau licenţa PRO”, a spus Măldărăşanu, conform unui comunicat.

Marius Măldărăşanu (46 de ani) îl înlocuieşte la conducerea echipei din Sibiu pe Eugen Beza, cel care a ocupat funcţia de antrenor principal la finalul sezonului precedent. Măldărăşanu îl va avea ca antrenor secund pe Laurenţiu Costache, iar ca antrenor de portari pe Florin Berţa.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.