Scandal uriaș: Mii de femei au probleme după vaccinarea cu Moderna, Pfizer și AstraZeneca

0

Noi efecte adverse au fost raportate după vaccinarea cu Pfizer, Moderna şi AstraZeneca. Potrivit unui raport prezentat în Marea Britanie, mii de femei au probleme cu privire la ciclul menstrual după ce s-au vaccinat.

Aproximativ patru mii de femei din Marea Britanie au raportat până la data de 17 mai probleme cu ciclul menstrual după ce s-au vaccinat cu serul de la Pfizer, Moderna sau Astrazeneca.

Printre femeile care s-au plâns că au avut probleme cu ciclul mentrual după vaccinare este şi o doctoriţă. Aceasta a povestit că după ce s-a vacinat cu prima doză de ser de la Moderna, a avut o menstruație timpurie și a sângerat puternic, lucru neobișnuit pentru ea: „ca la 20 de ani”.

Dr. Kate Clancy de la Universitatea din Illinois a întrebat pe Twitter dacă si alte femei au avut probleme cu menstruaţia după vaccinare. Aceasta a primit sute de răspunsuri.

Potrivit datelor obținut de The Sunday Times, dintre cele 4.000 de sesizări, 2.734 de femei au fost imunizate cu serul de la AstraZeneca, 1.158 au făcut vaccinul Pfizr/BioNTech, iar 66 pe cel de la Moderna. În total, 3.958.

Femei din toată lumea s-au plâns pe reţelele de socializare de menstruaţie timpurie sau abundentă, precum şi dureri mai mari decât cele obişnuite.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.