Sebastian Burduja vizează un nou mandat de lider al PNL Sector 1: „Îmi asum să ducem aceasta filială fanion a PNL mai sus decât a fost vreodată!”

0

Anunțul deputatului liberal, Sebastian Burduja, potrivit căruia și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL Sector 1, nu surprinde pe nimeni. În doar doi ani de când a fost numit și apoi ales în fruntea liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja a reușit să imprime un suflu nou organizației în contextul unei administrații Tudorache-PSD foarte bine finanțată și extrem de agresivă în sector.

Fără sprijinul filialei PNL Sector 1 și implicit a tânărului lider Sebastian Burduja, Clotilde Armand nu ar fi ajuns niciodată primarul sectorului 1. Cot la cot cu colegii din filială, Sebastian Burduja, a străbătut, în perioada campaniei pentru alegerile locale, dar și în cea privind parlamentarele, sectorul în lung și în lat. Pe ploaie, pe vânt, în ciuda unor temperaturi ridicate, pe străzi neasfaltate, prin noroaie…Discuțiile cu cetățenii din sector, prezentarea abuzurilor fostului primar pesedist, Daniel Tudorache, și ale găștii politico-financiare din jurul său, dar și a unor soluții, bine argumentate, pliate pe realitatea sectorului 1, au condus la victoria lui Clotilde Armand.

De altfel, dezamăgirea liderilor liberali din sectorul 1 față de modul dezamăgitor (interminabilul război Clotilde Armand-Romprest care îi afectează direct pe locuitorii din sectorul 1 este doar vârful aisbergului!)  în care actualul primar se raportează la cetățeni, dar și la parteneriatul cu colegii din Consiliul Local, este pe măsură. Pentru că în toate discuțiile/dezbaterile Sebastian Burduja și colegii săi au marșat pe transparență, deschidere, respect față de cetățean, pe o administrație în care interesele/mizele primarului și ale consilierilor locali să fie subordonate intereselor cetățenilor din sector.

Mai mult, Sebastian Burduja și colegii săi au reușit, la alegerile parlamentare, să învingă PSD în sector, fiind singura organizație liberală din Capitală care a reușit acest lucru.

Sebastian Burduja a adus, de la intrarea sa în politică, în dezbaterile politice și nu numai argumentul imbatabil al unui nou tip de politician, pregătit, implicat, care a înțeles că doar un altfel de mod de a face politică va putea răspunde uriașelor așteptări ale românilor.

„Pe 18 iunie, de ziua mea, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL Sector 1. Sunt mândru, onorat și recunoscător că am reușit în ultimii doi ani să construim o echipă formidabilă.

Stau mărturie cele mai bune rezultate liberale din București la toate alegerile parcurse împreună, în mod special la alegerile parlamentare și cu excepția asumată a alegerilor locale (unde decizia a fost să nu avem candidat propriu). La fel de important, sunt zeci de proiecte si zeci de mii de oameni pe care am reușit să-i sprijinim și cărora le-am redat speranța în Partidul Național Liberal și în România normală.

Într-adevăr, toate aceste realizări s-au făcut printr-o muncă titanică de echipă, pe baza unor valori solide, a promisiunilor respectate fata de noi insine si fata de cetateni, împreună cu oameni de caracter, oameni care au ales politica pentru a fi în slujba semenilor lor și nu pentru o agendă personală meschină.

Am spus de la bun început că avem nevoie de o nouă paradigmă: politică pentru oameni, intre oameni. Asta am făcut în fiecare clipă, mereu alături de toti colegii mei – și la bine, și la greu, și în stradă la acțiunile de campanie, și la ședințele de lucru, și la gândirea programelor de guvernare.

Îmi asum să continuăm toate lucrurile bune si sa ducem aceasta filială fanion a Partidului Național Liberal mai sus decât a fost vreodată — ceea ce nu e deloc puțin lucru.

Închei prin cuvintele marelui Ion I. C. Bratianu: “Nu mă tem de pietrele ce mi se aruncă în timpul vieții, mă îngrijesc numai de piatra ce mi se va așeza, după moarte, pe mormânt”. Așa să-mi ajute Dumnezeu! Rămâne cum am stabilit: înainte, împreună”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.