Detalii șocante în cazul avocatei căzute de la etajul 6 al unui bloc din Iaşi!

0

Se complică ancheta în cazul tinerei avocate care a murit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Iaşi. Anchetatorii ieșeni au aflat că, în noaptea în care s-a petrecut tragedia, tânăra nu consumase alcool și nici alte substanțe interzise. În aceste condiţii anchetatorii nu exclud nici varianta sinuciderii, nici crima. 

Detalii noi din ancheta în cazul avocatei căzute de la etajul 6 al unui bloc din zona Târgu Cucu. Specialiştii de la Institutul de Medicină Legală Iași au ajuns la concluzia că avocata Monica Cioată nu consumase băuturi alcoolice și nici alte substanțe înainte de tragedie. Potrivit unor surse citate de bzi.ro, legiştii nu au găsit gram de alcool în sângele tinerei.

„Nu a fost găsit alcool în sângele tinerei. Se continuă verificările pentru a se putea stabili ce s-a întâmplat”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Anchetatorii continuă cercetările în cazul morţii tinerei Monica Cioată. Până acum nu a fost exclusă ipoteza unei sinucideri, a unei mâini criminale sau a unui accident.

Tragedia de la Iaşi a curmat nu doar viaţa avocatei Monica Cioată, ci şi a bebeluşului său. Tânăra de 26 de ani era însărcinată în momentul în care a căzut de la etajul VI al unui blloc din Târgu Cucu. Informaţia a fost confirmată chiar de iubitul ei.

Până acum au fost audiate mai multe persoane, inclusiv iubitul tinerei avocate.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.