Patru românce, eliminate în calificări la Wimbledon

Zi nefastă, miercuri, pentru românce în calificările de la Wimbledon. Alexandra Dulgheru (foto), Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian și Irina Bara au fost eliminate în runda inaugurală a turneului. Doar Monica Niculescu s-a calificat în turul al doilea al calificărilor, după ce a trecut cu 6-3, 6-3 de norvegianca Ulrikke Eikeri. România are șase sportive acceptate direct pe tabloul principal al Grand Slam-ului londonez – Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Patricia Țig, Ana Bogdan și Mihaela Buzărnescu.

Irina Bara a fost depășită de Cristina Bucsa în trei seturi, scor 5-7, 6-2, 6-3, după un duel de două ore și 12 minute, scrie HotNews.ro.

Jaqueline Cristian (153 WTA) a fost învinsă, scor 5-7, 7-6(1), 6-2, de Tereza Smitkova (Cehia, 487 WTA). Duelul a durat două ore și 19 minute.

Alexandra Dulgheru (358 WTA) nu a avut prea mari șanse împotriva jucătoarei Danielle Lao (SUA, 238 WTA), sportiva noastră cedând în două seturi, scor 6-3, 6-1. Meciul a durat 60 de minute.

Gabriela Ruse (199 WTA) a câștigat doar patru game-uri contra Simonei Waltert (Elveția, 240 WTA), scor 6-2, 6-2. Duelul a durat 61 de minute.

Monica Niculescu a reuşit să acceadă, marţi, în runda a doua a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a trecut cu 6-3, 6-3 de norvegianca Ulrikke Eikeri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.