Victor Ponta desființează actuala coaliție de guvernare: „Totul este o bătaie de joc fără precedent și un faliment economic și social inevitabil!”

0
În stilul care l-a caracterizat, pe atât de incisiv, pe cât de ironic, liderul Pro România, Victor Ponta, a făcut o comparație între anii 2012 și 2021.
„Ah – ce frumos – seamana putin cu anul 2012 – dar sunt si multe diferente!
1. In 2012 unii strigau “lovitura de stat”!!! Acum sunt toti in Guvern si in Majoritatea parlamentara care face la fel – iar suporterii si alegatorii lor si-au inghitit discursul fara sa ii doara stomacul
2. In 2012 noi am dat Ordonante de Urgenta ca sa dam inapoi pensiile si salariile – in 2021 ei au dat Ordonante ca sa inghete pensiile si salariile ! Vedeti diferenta – nu ?
3. In 2012 noi ne luptam cu Presedintele Basescu – in 2021 ei sunt numiti si sprijiniti total de Presedintele Iohannis/ noi aveam doi membri PDL ( acum, evident, in PNL) la conducerea celor doua Camere ale Parlamentului – ei ii au pe Orban si Dragu – iar Opozitia nu ii incurca cu nimic .
4. Pe noi ne reclamau zi de zi la Comisia Europeana, la Ambasade , la Barroso …. Acum “reclamagii” de atunci explica laborios cum este de fapt necesar sa faca ei exact la fel
5. In 2012 am obtinut la Referendum 91 % si la Alegeri 59.2% / actualii au obrtinut impreuna 40% din prezenta de 30 % ( adica nu au niciun sprijin popular) !
6. Am auzit 30 de ani Propaganda explicand cum alegatorii Stangii nu sunt informati, nu inteleg cum e cu Statul de Drept , nu sunt pretentiosi bla bla bla . Ma uit acum la ce fac actualii guvernanti si ma gandesc ca , de Dreapta sau de Stanga, daca nu esti complet “anesteziat” nu ai cum sa nu iti dai seama ca totul este o bataie de joc fara precedent si un faliment economic si social inevitabil „, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.