Ciolacu pune tunurile pe Orban și Cîțu: „Aroganța nu vă ajută la nimic. Guvernul trebuie să plece acasă!”

0

Marcel Ciolacu a lansat, de la tribuna Parlamentului. atacuri dure la adresa liberalilor și i-a întrebat pe Orban și Cîțu cât au de gând să-i mai mintă pe români că totul merge cum trebuie.

Domnule Orban, ați pierdut alegerile din nou. Oricâd ne-ați invârti 17 e mai mare decât 15. La fel cum PSD e mai bun decât toată coaliția voastră de pierzători. Domnule Orban, au și colegii dvs dreptate să vă ceară demisia. câte alegeri să mai pierdeți până să plecați? Cât să mai suporte românii până să-și dea Orban demisia?

Domnule Barna, dupa ziua de duminică vă cred că nu mai știu cum vă cheamă nici cu buletinul, dar stați fără grijă, doar zero vă desparte de infinitul de până la cer.

Domnule Cîțu, în caz că ați crezut că v am uitat.. mai aveți tupeul să stați cocoțat acolo și să le spuneți românilor cât de bine o duc? să le spuneți cât de bine trăiesc cu doi lei în plus pe zi?

Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic, dimpotrivă, Uitați-vă la istoria colegilor al cărui președinte vreți să fiți?”, a declarat Ciolacu.

Guvernul trebuie să plece acasă astăzi!, a mai spus liderul PSD.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.