Premierul Cîțu, un nou atac devastator la adresa Opoziției: „Eșec previzibil al Alianței PSD – AUR! O moțiune de fațadă, în care nici Ciolacu nu a crezut!”

0

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a picat, fiind votată de 201 parlamentari, în condiţiile în care erau necesare 234 de voturi pentru a fi adoptată.

„Eșec previzibil al Alianței PSD – AUR! Moțiunea de cenzură împotriva acestui Guvern a picat. O moțiune de fațadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar. Românii doar asta trebuie să știe! Guvernul pe care îl conduc va lua în continuare cele mai bune măsuri, va face investiţii, va face reforme! Rămân cel mai mare inamic al PSD.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a picat, fiind votată de 201 parlamentari, în condiţiile în care erau necesare 234 de voturi pentru a fi adoptată.

De asemenea, a fost înregistrat şi un vot împotrivă. Conform articolului 113 din Constituţie, Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, pot retrage încrederea acordată Guvernului prin adoptarea unei moţiuni de cenzură, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor.

Luna viitoare ar trebui făcută rectificarea bugetară, iar premierul Forin Cîțu crede că aceasta ar putea fi un pozitivă.

„Pe de-o parte, veniturile la buget sunt foarte bune. Avem o execuție bugetară foarte bună, am arătat și astăzi în Parlament că avem investiții mai mari decât anul trecut, veniturile la buget sunt mai mari decât anul trecut, anul trecut erau mai mari decât în 2019, deci avem o execuție bugetară bună. S-ar putea să avem o premieră dacă lucrurile merg așa și să avem o rectificare bugetară pozitivă. Restul discutăm când am mai multe informații”, a afirmat premierul dat fiind faptul că luna viitoare ar trebui făcută rectificarea bugetară.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.