Cătălin Drulă îl susține pe Dan Barna pentru un nou mandat la șefia USR PLUS

Share:

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, văzut drept unul dintre personajele politice cu cea mai spectaculoasă ascensiune, a vorbit miercuri despre o eventuală candidatură a sa la conducerea USR-PLUS, unde deja şi-au anunţat candidatura Dan Barna şi Dacian Cioloş.

Cătălin Drulă susţine că nu va candida la şefia partidului născut din fuziunea USR şi PLUS, considerând că locul său este la Ministerul Transporturilor, unde sunt destule proiecte vitale pentru România, care duce o lipsă acută de infrastructură rutieră şi nu numai. Drulă a declarat, la Antena3, că face parte din echipa care îl va susţine pe Dan Barna în cursa pentru şefia partidului.

„Nu, nu voi candida la alegerile din USR-PLUS. Eu fac parte dintr-o echipă în care cred foarte mult şi care a reuşit să aducă acest partid la guvernare. Este echipa lui Dan Barna, în care cred foarte mult. E un lider politic cu un potenţial enorm, îl susţin şi în cursa internă şi în cele externe. Vă spun, ca un om care a fost martor la formarea USR-ului, că a muncit enorm şi că este un lider cu abilităţi foarte bune”, a declarat Cătălin Drulă pentru sursa citată.

Întrebat ce va face dacă Dan Barna va decide să se retragă din cursa pentru şefia partidului şi îl va ruga pe el să candideze, ministrul a spus că „nu se pune problema. Am discutat aceste lucruri, am luat decizia în echipă, ca întotdeauna. Eu sunt foarte bine unde sunt. Şi cred în asta, fiecare să fie la locul potrivit”.

La jumătatea lunii iunie, ministrul Drulă nu era atât de sigur şi afirma doar că nu ia în calcul o astfel de candidatură la acel moment.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.