Premierul Cîțu, mesaj tranșant la Suceava: „Inamicul nostru este PSD. Astăzi dăm startul pentru viitorul PNL. Dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare!”

0

Florin Cîţu a mers joi la Suceava pentru a-i convinge pe colegii liberali să-l susţină în cursa pentru şefia PNL. Numărătoarea inversă până la congresul PNL din 25 septembrie a început deja, iar premierul a declanşat ofensiva împotriva PSD, principalul adversar al coaliţiei de guvernare.

Aflat la sediul PNL Suceava, Florin Cîţu a anunţat că „astăzi dăm startul pentru viitorul PNL”.

„Aceste alegeri nu sunt nici despre persoana mea şi nici despre ceilalţi contracandidaţi. Sunt despre rolul pe care îl va juca PNL pe scena politică în viitor. Deşi pare departe, urmează în 2024 patru rânduri de alegeri. Inamicul nostru este PSD. De aceea sunt cel mai bun om care ar putea să ducă această luptă.

Aş putea să mă gândesc să-mi dau jos propriul Guvernul ca după aceea să fac o alianţă cu PSD? Niciodată nu voi face aşa ceva! Sunt un liberal convins şi voi merge până la capăt cu principiile liberale. Niciodată nu vom face alianţă cu PSD!”, a declarat premierul Florin Cîţu.

De asemenea, premierul Florin Cîţu le-a promis liberalilor suceveni că, dacă îl vor alege la şefia partidului, „Moldova o să conteze”.

„Nu vorbesc foarte mult. De obicei pentru mine vorbesc faptele.

Astăzi dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare. Avem mult de muncă. Alegem bine pe 25 septembrie şi vă garantez că după aceea Moldova o să conteze, Moldova o să fie liberală şi construim din nou România liberală”, a mai precizat senatorul PNL Florin Cîţu.

La rândul său, Gheorghe Flutur a anunţat că Florin Cîţu are pare de sprijinul filialei PNL Suceava.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.