Adriana Săftoiu taxează dur ipocrizia premierului Cîțu privind „refuzul colaborării cu PSD”

0

Adriana Săftoiu, deputat PNL între 2016 şi 2020, a reacţionat după ce premierul Florin Cîţu a spus că el este singurul care s-a opus unei eventuale colaborări între PNL şi PSD.

Florin Cîţu a susţinut marţi un discurs de la tribuna Parlamentului, cu ocazia prezentării moţiunii de cenzură, în timpul căruia a afirmat că este singurul liberal care s-a opus colaborării cu PSD, declaraţie taxată joi de Adriana Săftoiu, într-o postare pe Facebook.

„Două moțiuni simple depuse împotriva mea de PSD. Să nu mai amintim chemări la ora prim-ministrului. Românii au înțeles concluzia. Social-democrații văd în mine cel mai mare inamic al lor. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic și vehement oricărei colaborări cu PSD. Toți Românii trebuie să știe că niciodată nu voi face compromisuri, dar mai ales când vine vorba de PSD. Știți că niciodată, dar niciodată, nu aș susține nici măcar în glumă să-mi dau jos propriul guvern să guvernez cu PSD.

Această moțiune, ca și cele de anul trecut, se referă doar la persoana mea. Aveți o obsesie personală, vă e frică. Vă înțeleg, știu că nu vă pricepeți. Vă spun să fie foarte clar, guvernarea merge foarte bine. Coaliția este puternică, unită și pregătită să guverneze cel puțin 8 ani de-acum încolo! Vă spun doar așa, ca să aveți timp să pregătiți toate moțiunile până în 2028. Românii sigur nu mai cred nimic din ceea ce spuneți, mai ales după ce au citit textul jalnic, patetic al moțiunii”, este parte din declaraţia din Parlament a lui Florin Cîţu.

Fost deputat PNl, Adriana Săftoiu i-a adus aminte lui Cîţu de campania masivă de racolări pe care PNL a dus-o printre parlamentarii care în acea vreme erau la PSD.

„Florin Cîțu a declarat că este ”singurul care s-a opus sistematic oricărei colaborări cu PSD”. La așa declarații nu ai cum să nu te enervezi. Când PNL, în perioada în care dl Cîțu era senator, ministru, racola primari PSD, parlamentari PSD, care au si devenit, acum, parlamentari PNL, nu rețin nici măcar o declarație a dl Cîțu prin care să critice asemenea racolări. Liniște totală în dreptul lui.

Cei care au făcut-o au decontat- si nu asta ar fi marea problemă-, dar să te prezinți că te-ai opus sistematic „colaborării cu PSD” e cam mult. Cu ceva eforturi poate se găsesc niste declarații care să nu fie contrazise de realitate”, a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.