Liderul AUR, George Simion, îl desființează pe premierul Cîțu: „Are aroganța să se creadă stăpân peste toată țara!”

Share:

Preşedintele AUR George Simion i-a adus o serie de acuze premierului Florin Cîţu, în direct la România TV, în dialog cu Victor Ciutacu.

George Simion a reacţionat după ce Florin Cîţu i-a răspuns la o interpelare din Parlament pe tema terenurilor împădurite care i-au fost retrocedate familiei premierului, susţinând că această retrocedare s-a făcut preferenţial, familia Cîţu alegându-şi terenul.

„Noi nu avem nicio problema cu retrocedarile, atata timp cat sunt legale. Familia domnului Citu si-a ales padurea, cele 50 pana la 75 de hectare, langa partia de schi si lacul de la Voineasa si este foarte suparat cand il prindem si il interpelam in Parlament.

Asta e o prostie, ca aparam noi comunistii, nu stiu ce insinueaza domnul Citu. A zis ca a luat si va mai lua, dar nu cred, atata timp cat suntem si noi in Parlament. Acum stie toata tara de acele retrocedari, ii e frica mereu cand ne vede si d-asta fuge, pentru ca pe noi nu ne ingenuncheaza. Mereu minte si vrea sa ne asocieze cu PSD, dar nu PSD e la putere, ci dansul. Eu am 34 de ani, ce comunisti sa apar eu?

Nu am primit niciun raspuns legat de PNRR. Ne impumutam de 19 miliarde de euro fara nicio explicatie, dam bani pe piste de biciclete si alte prostii. Domnul Citu este un individ slab, un individ in a carui privire se citesc anumite deficiente si nu ar trebui sa mai fie prim-ministru, el nici sef de partid nu ar trebui sa fie. Pe el Ludovic Orban l-a luat de pe strada si acum are aroganta sa se creada stapan peste toata tara.

George Simion vorbeste despre antreprenoriat, chipurile e liberal. El este un speculant in domeniul bancar, de aia a fost si disponibilizat de o anumita banca comerciala, se foloseste de bunicul sau pentru a justifica aceste retrocedari si se bate cu pumnul in piept ca este stapanul Romaniei ”, a spus George Simion la România TV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.