Ludovic Orban îl pune la punct pe Florin Cîțu: „Eu nu am tranșat Congresul. Eu comunic, eu construiesc!”

0

Lupta pentru preşedinţia PNL, dintre Ludovic Orban şi Florin Cîţu, se ascute, deşi mai sunt aproape două luni până la congresul liberalilor, unde se va decide cine va conduce partidul în următorii patru ani.

Premierul Florin Cîţu a profitat de moţiunea de cenzură iniţiată de PSD pe numele său pentru a proclama de la tribuna Parlamentului faptul că a „tranşat” deja alegerile interne şi i-a avertizat pe social-democraţi că, după ce va prelua şefia liberalilor, „le va fi şi mai greu”.

„Eu nu am tranșat congresul. Eu, de regulă, nu tranșez. Eu adun, eu susțin, eu promovez, eu comunic, eu ajut, eu construiesc, dragii mei. Nimeni nu tranșează niciun congres, nimeni nu tranșează nicio conferință de alegeri.

Sigurii care aveți dreptul să decideți și să decideți exact cum considerați că e bine pentru PNL sunteți dvs, membrii PNL, cei care duceți toate bătăliile electorale, cei care luptați pentru promovarea mesajului. Am încredere în membrii PNL și în capacitatea de a decide ce e mai bine pentru Partidul Național Liberal”, a declarat Ludovic Orban, conform Antena 3.

Declarația lui vine după afirmația lui Florin Cîțu de la moțiunea de cenzură.

Premierul Florin Cîțu spune că a devenit obsesia social-democraților, care văd în el „cel mai mare inamic al lor, o „amenințare”.

„După 25 septembrie va fi și mai rău pentru dvs. Am tranșat alegerile din PNL. De cine vă e cel mai frică nu scăpați”, a spus Florin Cîţu în Parlamentul României.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie, iar candidații la președinția partidului sunt Ludovic Orban și Florin Cîțu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.