Rareș Bogdan dă replica contestatarilor lui Nelu Tătaru: „Ar câştiga, la Vaslui, chiar şi în faţa lui Iohannis!”

0

Europarlamentarul Rareş Bogdan a comentat recentul succes al lui Nelu Tătaru la alegerile de la conducerea PNL Vaslui. Fostul ministru al Sănătăţii a fost ales cu peste 300 de voturi, la o diferenţă uriaşă de candidatul de pe locul secund, care a obţinut doar 40 de voturi.

Rareş Bogdan spune că această bătălie încrâncenată este total justificată, fiind vorba despre un partid aflat la putere.

„Suntem un partid la putere, miza e uriașă și e normal ca bătălia să fie mai încrâncenată. La Timișoara, colegii care au venit din Lugoj pot să participe la alegerile județene, dar la cele municipale din Timișoara nu„, a spus Rareş Bogdan în emisiunea România Exclusiv de la România TV.

Europarlamentarul este de părere că Nelu Tătaru, în calitate de fost ministru al Sănătăţii care a dus tot greul pandemiei, nu ar putea fi învins nici dacă ar candida împotriva lui Klaus Iohannis.

„La Vaslui, dacă vor candida Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Florin Cîțu și Rareș Bogdan împotriva lui Nelu Tătaru, pierd toți patru. Dacă oamenii cu cea mai mare credibilitate în PNL candidează, pierdem în fața lui Nelu Tătaru.

Să-l contești pe Nelu Tătaru, care a fost omul care a dus greul în fața pandemiei, acasă la el, trebuie să fii inconștient. Eu îi salut pe colegii mei de la Bârlad, dar ce să contești la Nelu Tătaru, a câștigat cu un scor zdrobitor.

A luat 340 de voturi, cel de pe locul 2 doar 40, iar al treilea 15. Dacă eu candidez lângă Florin Cîțu, Robert Sighiartău și Emil Boc, nu putem să-l batem pe Nelu Tătaru la Vaslui“, a spus Rareș Bogdan.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.