Ionuț Moșteanu îi ironizează pe liberali: „Campania internă din PNL este despre care e cel mai antiuserist preşedinte. Aştept să îşi termine PNL congresul şi să ne apucăm de treabă!”

0

Liderul grupului USR PLUS din Camera Deputaţilor, Ionuţ Moşteanu, a declarat că în ceea ce îi priveşte pe liberali campania internă a acestora este „despre care e cel mai antiuserist preşedinte”, adaugând că aşteaptă să se termine congresul pentru desemnarea conducerii liberale astfel încât energia politicienilor să se concentreze asupra programului de guvernare.

„Campania internă din PNL este despre care e cel mai antiuserist preşedinte. Unul zice că buna guvernare e legată de numărul de cruci şi de mătănii. Celălalt nu zice nimic de biserică, dar dă 20 milioane din pix pe 10 iunie pentru Catedrala Mântuirii. Unul zice că e mai bine să lase primăriile la PSD decât să se alieze cu USR PLUS. Celălalt nu zice nimic de alianţe, dar umple PNL de aleşi locali PSD. Ambii greşesc. Şi ambii greşesc cu bună ştiinţă, din calcule electorale interne. Eu o să trec peste declaraţiile de campanie internă, pentru că avem o ţară de guvernat. Aştept să îşi termine PNL congresul şi să ne apucăm de treabă cu toată energia şi să văd că au toţi un singur focus – programul de guvernare”, a scris deputatul Ionuț Moșteanu, pe Facebook.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la finalul săptămânii trecute, că liberalii trebuie să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, comunitatea, context în care a afirmat că PNL are nişte parteneri de guvernare care de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.