Ludovic Orban, mesaj tranșant către liberali: „Îmi doresc nu o guvernare de 8 ani, ci una de cel puțin 12 ani!

0

Liberalii se află în pline alegeri pentru funcțiile de șefi în organizațiile județene, dar și în campanie electorală pentru funcția de lider al PNL. Astfel că Ludovic Orban și Florin Cîțu, transmit noi mesaje în fiecare zi. Iar astăzi a venit rândul lui Orban să se refere la lungimea guvernării PNL. Dacă Florin Cîțu a spus că vrea ca partidul să stea cel puțin opt ani la guvernare, șeful Camerei Deputaților a scris pe Facebook că își dorește „nu o guvernare de 8 ani, ci una de cel puțin 12 ani”.

Îmi doresc nu o guvernare de 8 ani, ci una de cel puțin 12 ani, cât a fost marea guvernare liberală, între 1876 și 1888, marea guvernare liberală sub conducerea lui Ion C. Brătianu. Le-am transmis membrilor PNL Dolj, astăzi, că am fost mereu aproape de ei, cu fapte și nu cu vorbe. Toți primarii știu că într-un an și o lună, cât a durat mandatul meu, în pandemie și în criză economică gravă, am găsit împreună cu ministrul Finanțelor și cu ministrul Dezvoltării resurse să echilibrăm bugetele locale, de trei ori și ultima oară sub conducerea domnului prim-ministru interimar, Nicolae Ciucă”, a scris Orban pe Facebook.

„Toți liberalii trebuie să știe că pot să aibă încredere în mine, președintele Partidului Național Liberal, pentru că eu îi cunosc, le sunt alături și știu care este direcția în care trebuie să meargă Partidul Național Liberal. Știu ce trebuie făcut în Partidul Național Liberal, sunt un partener, un coleg și un om care are capacitatea, așa cum am realizat în cei 4 ani, să ducă Partidul Național Liberal spre victorie”, a mai scris liderul PNL, Ludovic Orban.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.