Stop abuzurilor! PPU (s-l) Timiș avertizează: În timp ce politicienii PNL Timiș se ceartă pe ciolan, fermierii se plâng de secetă!

Share:

La nivelul județului Timiș rămâne în continuare o mare problemă lipsa sistemului de irigații, pe care politicienii puterii au promis că o rezolvă!

Fermierii din Timiș susțin că seceta s-a așternut peste culturile din județ, iar grâul, porumbul și floarea soarelui sunt puse la grele încercări. Fermierii din Timiș se plâng că luna iunie a fost cea mai secetoasă. Dar cine să îi asculte? Liberalii sunt în campanie!

Refacerea sistemului de irigații reprezintă o problemă pe care România n-o mai poate amâna. Diminuarea producției agricole din ultima perioadă, din cauza lipsei de precipitații, va conduce la un nivel scăzut al culturilor agricole la nivel național. Întregul spațiu comunitar beneficiază în mod direct de materia primă oferită de România, iar o diminuare a acesteia va conduce la o instabilitate a securității alimentare.

Din păcate, finanțarea sistemului de irigații nu a fost aprobat în PNRR-ul României.
Să fie oare incompetența, nepăsare?

Domnul ministru al Agriculturii se face că nu aude disperarea fermierilor români! Domnule ministru Oros, sunteți mulțumit de realizările dumneavoastră?, se arată într-un comunicat remis de filiala PPU (s-l) Timiș.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.