Tănase Stamule: Din punctul de vedere al PNL, Alexandru Nazare și-a făcut treaba. Conducerea PNL nu este de acord cu decizia premierului!

Tănase Stamule, fost consilier al lui Ludovic Orban, a declarat, pentru REALITATEA PLUS, că războiul actual din PNL se va sfârși odată cu data de 25 septembrie, atunci când vor avea loc alegerile pentru șefia liberalilor.

„Se aprind pasiuni. Cei care au mai puțină experiență iau decizii ce par pripite. O să trecem de alegeri și nu vor mai fi mai multe echipe în PNL. Premierul este și ministru de Finanțe. Din moment ce și-a asumat remanierea, și-a asumat și conducerea Ministerului de Finanțe.

Din punctul de vedere PNL, Alexandru Nazare și-a făcut treaba, nu e niciun dubiu. Dacă are alte date Florin Cîțu ne va spune la viitoarea întrunire de partid. Momentan nu ne-a spus. Probabil că are mai multe informații din guvern, de la minister. Înțelegem decizia în logica tensiunilor de vară, am trecut prin alegeri mai intense. Pasiunile trec, noi tot în partid rămânem.

Nu trebuie uitat că un guvern se bazează pe majoritatea parlamentară, iar atunci când lumea nu înțelege de ce se fac schimbări, apar tensiuni. Nici colegii de la USRPLUS nu au fost de acord și nici conducerea PNL nu este de acord cu decizia premierului”, a declarat Stamule.

tanase stamule pnl sector 1

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.