Premierul Cîțu, convins că va fi noul lider al liberalilor: „PNL nu se poate confunda cu PSD care şi-a atacat propriul Guvern şi propriul premier!”

0

Premierul Florin Cîțu și-a strigat victoria sigură la Congresul PNL, cu mai mult de două luni înainte de ziua alegerilor interne.

Anunțul l-a făcut pe contul personal de Facebook, imediat ce Dan Vîlceanu a câștigat fără emoții filiala de la Gorj.

„Ma dusei la Gorj și câștigă Dan Vîlceanu președinția filialei PNL! 348 de voturi din 350. Dan este prietenul și colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016! Felicitări! Dane, mulțumesc pentru tot sprijinul tău! Erai în echipa câștigătoare de mult timp! Câștigăm pe 25 septembrie! Câștigăm big time (de o manieră categorică, n.red)!”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a declarat, duminică, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Gorj, că alegerile din PNL, deşi sunt urmărite de toţi românii, nu vor afecta guvernarea, iar PNL nu se poate confunda cu PSD care şi-a atacat propriul Guvern şi propriul premier. Cîţu le-a transmis investitorilor că stabilitatea financiară este asigurată, iar rectificarea bugetară se va face pentru toţi românii. ”Vremea PSD, când rectificările bugetare se făceau la partid, a trecut”, a afirmat premierul.

Premierul Florin Cîţu a declarat, duminică, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Gorj, că alegerile din PNL, deşi sunt urmărite de toţi românii, nu vor afecta guvernarea, iar PNL nu se poate confunda cu PSD care şi-a atacat propriul Guvern şi propriul premier. Cîţu le-a transmis investitorilor că stabilitatea financiară este asigurată, iar rectificarea bugetară se va face pentru toţi românii. ”Vremea PSD, când rectificările bugetare se făceau la partid, a trecut”, a afirmat premierul Cîțu.

Premierul Florin Cîţu a afirmat duminică, la Gorj, că „vremea PSD, când rectificările bugetare se făceau la partid, a trecut” şi a dat asigurări că „stabilitatea financiară a României nu are de suferit”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.