Dario Bonetti revine la Dinamo!

0

Dario Bonetti (59 de ani) este de noul antrenor al lui Dinamo. Italianul va debuta pe banca echipei pe 19 iulie, în prima etapă din Liga 1, când Dinamo joacă pe terenul celor de la FC Voluntari, de la 20:30.

Italianul a semnat contractul cu gruparea alb-roșie, revenind în antrenorat după o pauză de cinci ani. „Dario Bonetti a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Va fi azi la antrenament și îl va conduce”, a spus Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo.

În România, italianul și-a făcut un nume la Dinamo, pe care a condus-o în două rânduri, iulie-octombrie 2009 și aprilie-noiembrie 2012.  În urmă cu 9 ani, pleca din „Groapă” după 15 etape scurse din campionat (6 victorii, 4 egaluri, 5 eșecuri). Acum, găsește la Dinamo un lot decimat și o bază de pregătire răvășită Tehnicianul italian, aflat la al treilea mandat la Dinamo, după experiențele din 2009 și 2012, va avea o misiune infernală. Lotul este decimat, iar echipa a rămas fără medic și fără bucătar. Au plecat deja jucători importanți, Ante Puljici, Adam Nemec, Diego Fabbrini și Vlad Achim, nemulțumiți din cauza restanțelor financiare, iar Răuță și Anton sunt deciși, la rândul lor, să-și rezilieze contractele. O altă problemă majoră de care se va lovi Bonetti o reprezintă condițiile de pregătire de la Săftica. Lucrările de renovare au fost sistate din lipsa banilor. Bucătăria a rămas neterminată, n-au mai fost fonduri pentru gresie și faianță, la fel și vestiarul. Jucătorii se dezechipează în camere.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.