Premierul Cîțu îi pune la punct pe Ciolacu&co: Acuzația că aș folosi, politic, banii din rectificare este fără sens. Am avut întâlniri cu primari de la toate partidele!

0

Premierul Florin Cîţu a respins acuzaţia PSD conform căreia ar folosi banii din rectificarea bugetară pentru a obţine susţinere la Congresul PNL din partea primarilor.

Cîţu a adăugat că a invitat primarii social-democraţi de la Vaslui să vină la discuţii, la Guvern, iar recent a stat de vorbă cu cei de la Asociaţia Municipiilor din România, unde sunt edili de la toate partidele politice.

„O acuzaţie fără sens şi pe care o resping imediat şi fără niciun fel de dubiu. Dacă vă aduceţi aminte, la Vaslui, i-am invitat pe primarii de la PSD să vină să discutăm. Acum două zile am fost la Asociaţia Municipiilor din România. Faptul că PSD a ţinut România nedezvoltată şi ieri am aflat, de exemplu, de la primarii din Teleorman că toate unităţile administrative din judeţ, care a avut şi premier, mai mulţi oameni, nu sunt legate la gaze, au drumuri de pământ”, a afirmat Florin Cîțu, după şedinţa de Guvern.

Potrivit prim-ministrului Cîțu, „mai multă democraţie” decât în Guvernul pe care îl conduce nu a existat.

„Am avut o întâlnire cu Asociaţia Municipiilor şi cu primari de la toate partidele politice şi am ascultat şi am susţinut o parte dintre proiecte. La Vaslui, primarii PSD au primit o invitaţie şi îi aştept oricând să vină. Eu cred că mai multă democraţie decât a fost în acest Guvern nu a existat”, a adăugat Florin Cîţu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.