Primarul Clotilde Armand „taie în carne vie”: Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate!

0

Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate. Consilierii locali au aprobat proiectul. În urmă cu două săptămâni, proiectul nu a fost votat, deoarece a fost refuzat de consilierii PNL și PSD, susține primarul Clotilde Armand.

Anunțul privind aprobarea proiectului a fost făcut de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București.

„Dacă în urmă cu 2 săptămâni consilierii PNL și PSD au refuzat proiectul propus prin care maşinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 urmau să fie ridicate, în ședința de de astăzi a Consiliului Local al Sectorului 1 acest proiect a fost aprobat. 15 pentru – 7 abțineri. Iată că se poate! Mai greu dar se poate”, a anunțat Clotilde Armand pe Facebook. Proiectul va intra în vigoare de la 1 octombrie.

Un nou scandal uriaș la instituția condusă de Clotilde Armand. Doi consilieri PSD au sunat la 112 să anunțe că nu sunt primiți la ședința ținută la sediul Primăriei Sectorului 1.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat miercuri, 14 iulie 2021, începând cu orele 11.00, la sediul Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9, o ședință de lucru pe tema gestionării problemei deșeurilor din București cu importante oficialități de la nivel central și local.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.