Caravana umanistă „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur” continuă, în luna iulie, cu conferința de la Brăila

Cunoscută pentru experiența sa în mediul de afaceri și pentru demersurile pe care le face în sprijinul IMM-urilor, dar și pentru încurajarea tinerilor în a deveni antreprenori, europarlamentarul Maria Grapini continuă, împreună cu colegii săi din PPU (social-liberal), conferințele intitulate „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur”, evenimente prin care se oferă cât mai multe informații mediului de afaceri în sensul demarării unei afaceri sau calificării într-o meserie.

Dupa succesele de la Timisoara și Iași, caravana umanista „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur” continuă, în luna iulie, cu conferința de la Brăila.

“Cred că trebuie să punem accent pe vocația și talentul fiecărei persoane, să încurajăm tinerii să facă o meserie, o profesie pentru care au calități native, și să-i sprijinim! Este grav că nu avem încă politici educaționale adecvate cererii economiei și nici politici de susținere a IMM-urilor!”, a precizat Maria Grapini.

braila afisScopul Conferințelor este transmiterea de informații către mediul de afaceri privind posibilitatea de a demara o afacere prin comunicare, prin transfer de informații, cu sprijinul unor politici publice care să ajute și cetățeanul și întreprinzătorul, dar și calificarea într-o meserie.

“Voi face această caravană prin țară pentru a mă întâlni cu oamenii, să vorbim de aceste două lucruri, fiindcă au o legătură cele două titluri. Meseria ,brățară de aur, și bucuria de a fi propriul tău stăpân. Bucuria de a fi propriul stăpân mai are și o altă latură. Cine vrea mai mult își poate folosi vocația și porni o afacere. Cred că se poate să îți deschizi o afacere prin comunicare, prin transfer de informații, prin întrebări, cu sprijinul unor politici publice care să ajute și cetățeanul și întreprinzătorul. Atunci, împreună, prin solidaritate, prin unitate, putem să depășim obstacolele grele. Totul trebuie gândit în context european fiindcă noi nu putem să fim desprinși de Uniunea Europeană unde ne aflăm și unde sunt anumite reguli“, a fost, de altfel, mesajul tranșant al eurodeputatei Maria Grapini în cadrul primei conferințe de profil organizată la Timișoara.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.