Gabriela Firea îl desființează pe Nicușor Dan în urma majorărilor tarifelor pentru transportul public!

0

Gabriela Firea îl ritică dur pe actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta a anunţat majorarea tarifelor pentru transportul public. Firea susține că modernizarea transportului a putut fi realizată, în timpul mandatului său, fără creșterea tarifele.

Gabriela Firea îi solicită actualului primar al Capitalei, Nicuşor Dan, „să prezinte, urgent, fundamentarea majorării de tarife anunțate pentru 1 august, toate datele statistice, calculele complete, și, în special, ESTIMAREA IMPACTULUI acestei scumpiri în bugetul bucureștenilor și ilfovenilor”.

„Cât va câștiga STB din această majorare? Suficient cât să acopere tăierea de 300 de milioane, executată cu sânge rece și fără minte de primarul general?
Majorarea tarifului, renunțarea la din ce în ce mai multe linii regionale, concedierile de personal sunt măsuri pe care Nicușor Dan le ia împotriva bucureștenilor și ilfovenilor.
Iar tăierea bugetului, reducerea traseelor, creșterea tarifului, concedierile sunt doar ingredientele în rețeta dezastrului pe care o pregătește Primăria Capitalei pentru bucureșteni.
Așteptăm încă soluțiile salvatoare cu care s-a împăunat atualul edil în campanie și pe expertul în trafic și transport public de la New York, Michael Horodniceanu, să descâlcească traficul din București.
Și acesta așteaptă, la rândul lui, de la începutul anului, să îi răspundă Primarul General la oferta de a îl ajuta, pro bono, să facă transportul public mai atrăgător.
Iar bucureștenii așteaptă ca Primarul General să se trezească din hibernare și să își respecte obligațiile poziției pe care o ocupă”, mai spune Gabriela Firea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.