Monitorizarea mașinii în parcare prin camere de supraveghere

0

Pentru ca am avut mereu probleme cu vecinii din cauza locurilor de parcare putine si a masinilor tot mai multe m-am decis sa filmez masina in parcare.

Am tot cautat pe internet diverse solutii de camere supraveghere ieftine dar parerile erau impartite, unii spuneau ca cele ieftine nu sunt bune, altii ziceau ca au folosit camere scumpe dar nu au prins hotul pentru ca era cu spatele la camera. Am mai gasit varianta sa filmez din interiorul masinii dar pe timp de noapte nu e solutia perfecta.

Decat sa folosesc o camera scumpa cu ajutorul carei reusesc sa vad sau nu hotul, m-am decis sa iau niste camere supraveghere ieftine. Mai convenabil am gasit sa folosesc mai multe camere supraveghere ieftine de exterior din diferite unghiuri, astfel incat sa identific mai repede raufacatorul indiferent din ce directie se apropie, pentru ca si hotii s-au desteptat si verifica mai intai de jur imprejur daca exista instalate camere de supraveghere mici sau mari si apoi ataca.

Am mai citit pareri ale altor oameni care si-au montat in balcon camere sa-si supravegheze masina, dar problema aparea pe timp de noapte, ca nu vedeau nimic prin geamul balconului. Pentru ca nu stiam exact ce sa cumpar am intrat in magazinul online 1CCTV si am gasit niste camere supraveghere exterior cu inregistrare. Personalul magazinului a fost foarte amabil si am stabilit impreuna ce modele mi se potrivesc cel mai bine.

Aveam de ales intre niste camere de supraveghere IP sau AHD si pentru ca diferenta de pret nu era mare am ales varianta IP. Am apelat la o firma specializata pentru a mi le monta, insistand sa imi transmita un mesaj subtil ca nu ar fi tocmai bune, posibil doar ca sa renunt la ele si sa cumpar camerele lor.

Dupa montajul final am constatat atat eu, cat si firma de montaj ca poti supraveghea masina si cu ajutorul unor camere supraveghere ieftine daca le montezi optim , pentru vizibilitate din mai multe unghiuri. Acum orice se intampla pe langa masina pot sa vad pentru ca sistemul inregistreaza 24 din 24 ore. Mai mult deecat atat pot vedea de oriunde inregistrarile folosind un computer conectat la internet. Un lucru foarte bun este ca desi sunt camere de supraveghere exterior ieftine, acestea sunt prevazute si cu leduri infrarosu astfel incat se vede si pe timp de noapte, chiar daca nu exista iluminat public acolo, mai cu seama ca stim cu totii ca atunci cand sunt pene de curent, hotii sunt cei mai fericiti. Tot sistemul l-am montat pe o sursa cu backup astfel incat nu depind de reteaua publica de alimentare cu curent, sistemul de supraveghere isi indeplineste rolul si inregistreaza in continuare.

Recomand oricui are probleme cu masina in parcare sa isi instaleze un kit camere supraveghere exterior care te pot ajuta sa afli ce s-a intamplat cu masina in timpul zilei sau peste noapte. Cu o investitie minima poti sta linistit. Atata timp cat ai inregistrari 24/7 afli mai usor ce s-a instamplat la un moment dat. Aacest aspect este valabil nu doar pentru masina din parcare, ci si pentru locuinte, birouri, spatii de joaca, etc.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.