Nicușor Dan vrea cât mai mulți turiști în București. Primarul general sprijină sectorul turismului!

1
Primarul general, Nicușor Dan, este decis să câștige pariul relansării economiei locale în sensul atragerii mai multor turiști în Capitală.
„Relansarea economiei locale presupune coordonarea cu reprezentanții sectorului turistic din București pentru mai multă eficiență în atragerea de turiști.
Am participat de aceea la Adunarea Generală a Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului București (APDTB), unde Primăria Capitalei e membru fondator, alături de mai multe instituții, companii și organizații patronale. Anul acesta, pentru prima dată de la înființarea ei, APDTB are buget propriu, ceea ce-i va permite să funcționeze efectiv și nu declarativ în sensul obiectivelor asumate.
Am votat împreună cu partenerii PMB noul statut și noua conducere a Asociației și am discutat despre proiecte de viitor, precum strategia de marketing a Bucureștiului, facilitarea investițiilor în turismul bucureștean, realizarea unei rețele de centre de informare turistică și stimularea unor programe turistice de nișă (turism cultural, sportiv sau educațional).
Vom colabora mai serios cu ceilalți membri fondatori ai APDTB (Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, Tarom S.A., Aeroporturi București S.A., Federația Industriei Hoteliere din România, Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România, Clubul internațional al profesioniștilor din turism SKAL International România și Patronatul Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România) pentru a aduce mai mulți turiști în Capitală și a mări contribuția acestui sector în economia Bucureștiului”, a precizat, pe pagina de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.
Citește și
1 Comentariu
  1. ALECU NICOLETA spune

    CLADIRILE DIN CENTRUL ISTORIC AU RISC MARE IN CAZUL UNUI CUTREMUR !!! MAJORITATEA AU BULINA ROSIE, NU SUNT CONSOLIDATE!!!!!!!!! CE MAI ASTEPTATI????????????????????CARE SUNT PRIORITATILE???????INTERESELE CUI????????????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.