Rareș Bogdan respinge zvonurile privind tensionarea relației cu Florin Cîțu: Îl susțin pe premierul Cîțu la Congresul din septembrie!

0

Miercuri seară, Rareş Bogdan anunţa că mai multe postări de pe pagina sa de Facebook, începând cu data publicării 24 mai, au fost şterse de pe platforma de socializare, din motive necunoscute, astfel că prim-vicepreşedintele PNL spunea că le va republica manual.

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL şi europarlamentar, spulberă zvonurile privind o tensionare a relaţiei cu Florin Cîţu, după ce i-au dispărut de pe reţelele de socializare toate pozele şi postările în care îi făcea campanie premierului pentru şefia PNL.

„Ca să anulăm orice speculaţie, încă de la primele ore ale dimineții. O problemă la pagina mea de Facebook s-a transformat în știre cu interpretări nedorite. Oricum pe contul de Instagram sunt câteva zeci de poze asemănătoare, însă nu lăsăm loc speculațiilor. #echipacastigatoare

Am ales să reacționez rapid, deoarece am văzut ce și cum s-a putut interpreta, din superficialitatea unora, sau neatenția altora, o biată glumă făcută pe scena de la Zalău. O glumă anunțată și expusă ca atare a dus la o prezumtivă dorința a mea de a modifica structura Guvernului României. Doamneeeeee, mare e Gradina ta, Doamne…… Superficialitatea naște …ştiri false. Noi sa fim sănătoși, să aveți o zi excelentă. Numai bine!”, a scris Rareş Bogdan, joi, pe Facebook.

Miercuri seară, Rareş Bogdan anunţase că a avut probleme cu pagina de Facebook.

„Am avut o problemă cu pagina de Facebook și s-au șters toate postările până în 24 Mai. Voi încerca să le recuperez și să le repostez. Îmi cer scuze. Numai bine tuturor”, a scris Rareş Bogdan, miercuri seara.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.