Violeta Alexandru îi dă replica lui Ciprian Ciucu: „Este datoria mea de preşedinte al PNL Bucureşti să veghez la corectitudinea exprimării votului la alegerile de sâmbătă!”

0

În fața acuzelor lui Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, care candidează pentru un nou mandat, a afirmat că îşi doreşte ca alegerile să fie ”un model de bună organizare pentru congresul din toamnă”.

”Este cea mai mare organizaţie a PNL. Este datoria mea de Preşedinte al PNL Bucureşti să veghez la corectitudinea exprimării votului la alegerile de sâmbătă”, a scris Violeta Alecandru pe facebook.

Aceasta anunţă că a propus:

”1. Vot în ordine alfabetică la nivelul tuturor delegaţilor PNL Bucureşti aşa cum s-a întâmplat în toate filialele judeţene. PNL Bucureşti este o singură organizaţie. Nu sunt alegeri pentru un sector, sunt pentru organizaţia PNL Bucureşti. Indiferent de sectorul din care fac parte, oamenii vor veni să voteze civilizat, fără aglomeraţie, în ordine alfabetică.

2. Votul fiind secret, el nu poate fi transmis către alte persoane. Prin urmare, orice tentativă de utilizare a telefonului sau a altor dispozitive în acest scop trebuie să fie descurajată.

3. Pentru asigurarea secretului votului am propus ca buletinele de vot să fie introduse în plicuri la părăsirea cabinei de vot. Votanţii se vor deplasa exclusiv către urna de vot. Nu în altă parte.

4. Măsuri stricte de protecţie în condiţii de pandemie, asigurând distanţarea între persoanele care îşi exercită dreptul de vot.

Sunt deschisă discuţiilor în continuare. Soluţia plecării de la discuţii nu este o opţiune”, a mai scris Violeta Alexandru.

Aceasta a precizat că ”libertatea exprimării votului este esenţială”.

”Nu este în regulă nici să ne victimizăm, nici să ne atacăm, nici să aruncăm suspiciuni asupra vreunui coleg de partid. În ceea ce mă priveşte, am o singură abordare: tot respectul meu pentru fiecare coleg din partid. Ne vedem sâmbătă la cele mai corecte alegeri”, a încheat liderul PNL Bucureşti.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.